ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής μας αποτελεί ο τομέας των στεγανοποιητικών παρεμβυσμάτων αυτοκίνησης. Αυτό περιλαμβάνει φλάντζες και τσιμούχες για κάθε είδους όχημα, από επιβατικά έως βαρέα οχήματα, τρακτέρ κ.α.

Με εμπειρία πάνω από 40 έτη στην κατασκευή φλαντζών, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την ποιότητα και αξιοπιστία των φλαντζών κατασκευής μας.

Κατασκευασμένες με εξοπλισμό και τεχνολογίες αιχμής, και υλικά και πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας, θα αποτελέσουν τη λύση για κάθε επισκευαστική ανάγκη του σύγχρονου μηχανικού ή κατασκευαστή.

Το σχεδιαστικό μας τμήμα διαθέτει παρακαταθήκη χιλιάδων σχεδίων, που αντιστοιχεί στην πλειονότητα κινητήρων και μοντέλων οχημάτων που κυκλοφορούν σήμερα.

Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που μας ζητηθεί, μπορούμε πολύ γρήγορα να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τη φλάντζα που χρειάζεστε, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη δείγματος.

Παράλληλα, με τη δυνατότητα που μας παρέχει ο εξοπλισμός μας και η τεχνογνωσία μας, μπορούμε να προσφέρουμε ταχύτατους χρόνους παράδοσης και απόλυτη ευελιξία στις ποσότητες παραγωγής, αφού μπορούμε να εξυπηρετήσουμε παραγγελίες χιλιάδων τεμαχίων, αλλά και παραγγελίες λίγων ή μεμονωμένων τεμαχίων!

Our production range includes complete lines of gaskets, seals and many other sealing products covering a wide range of engines (obsolete as well as modern ones). Among other products, MENGIA S.A. has also focused in the production of Agricultural Machinery Gaskets as part of our Automotive sector. We are able to design and manufacture any kind of gasket, or sealing part in general, some of which are mentioned to next list:

  • HEAD GASKETS
  • VALVE COVER GASKETS
  • TURBO GASKETS
  • OIL PAN GASKETS
  • CRANKCASE GASKETS
  • WATER PUMPS GASKETS
  • GEAR BOX GASKETS
  • EXHAUST / INTAKE MANIFOLD GASKETS, E.T.C.

ΦΛΑΝΤΖΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Επίσης η MENGIA Α.Ε. κατασκευάζει φλάντζες και στοιχεία στεγανοποίησης για τον απαιτητικό τομέα της βιομηχανίας.

Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις η μηχανολογία διαφοροποιείται αναφορικά με τις ανάγκες στεγανοποίησης σε σχέση με την αυτοκίνηση.

Και σε αυτόν τον τομέα, η εταιρεία μας παρέχει αξιόπιστες λύσεις, με το σχεδιασμό και την κατασκευή φλαντζών για βιομηχανικές εφαρμογές.

Ειδικά για τη βιομηχανία, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης και σχεδιασμού, με επιτόπου, – όπου αυτό είναι απαραίτητο – ακριβείς μετρήσεις με 3D Scanner και κατόπιν σχεδιασμό με τη χρήση ειδικού λογισμικού των προς τοποθέτηση στοιχείων.

Το τελικό προϊόν, εάν απαιτηθεί, τοποθετείται από τους εξειδικευμένους μηχανολόγους της εταιρείας μας και ελέγχεται σχολαστικά η καλή λειτουργία του.

Σε αντίθετη περίπτωση, παραδίδεται στην τοποθεσία του πελάτη μας και αναλαμβάνει, πάντα με την τεχνική αρωγή των μηχανολόγων της εταιρείας μας, την τοποθέτηση ο ίδιος ο πελάτης.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία μας εγγυάται την καλή εφαρμογή, λειτουργία και αντοχή της φλάντζας που κατασκευάσαμε!

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η γκάμα προϊόντων παραγωγής μας ολοκληρώνεται με την κατηγορία της κατασκευής Εξαρτημάτων & Ανταλλακτικών.

Σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνονται κατασκευές από αλουμίνιο, χάλυβα, τιτάνιο, βιομηχανικό πλαστικό ή άλλα υλικά.

Το τελικό προϊόν μπορεί να αποτελέσει εξάρτημα, ανταλλακτικό ή κινητό μέρος οποιουδήποτε μηχανικού συστήματος, είτε πρόκειται για βιομηχανικό εξοπλισμό, είτε πρόκειται για κινητήρα κάθε είδους, είτε ακόμη και στατικό εξοπλισμό.

Για παράδειγμα αναφέρουμε, – από έργα που έχουμε υλοποιήσει στο παρελθόν, – την κατασκευή ανταλλακτικών για μηχανές παραγωγής τροφίμων, μηχανικά στοιχεία για μετατροπή οχημάτων, μεταλλικά μέρη για ανακατασκευή βαρέων σκαπτικών μηχανημάτων, μεταλλικά στελέχη για μετατροπή βιομηχανικών φίλτρων, κ.α.

Η τεχνική μας ομάδα αποτελείται από έμπειρους, άριστα καταρτισμένους μηχανολόγους η οποία είναι σε θέση να υλοποιήσει οποιοδήποτε τεχνικό έργο της ανατεθεί, με τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες που αναφέρονται σε αυτόν το ιστότοπο (LINK).

Η πλειονότητα των προϊόντων της συγκεκριμένης κατηγορίας, αποτελείται από κατασκευές που δεν υπάρχουν στο εμπόριο, και κατασκευάζονται κατά παραγγελία και με προδιαγραφές κατάλληλες για τη χρήση για την οποία προορίζονται.

Παράλληλα σε όλα τα βήματα του σχεδιασμού και της κατασκευής αυτών των προϊόντων, λαμβάνονται πάντα υπόψιν οι ενδεχόμενες ιδιαιτερότητες της τελικής τοποθέτησης ή εγκατάστασης, και γίνεται η αντίστοιχη προσαρμογή, πριν την παραγωγή, έτσι ώστε το τελικό εξάρτημα να λειτουργεί απροβλημάτιστα και σε απόλυτη αρμονία με τα υπόλοιπα μέρη του συστήματος στο οποίο τοποθετείται.
Shopping Basket